Mehmetçik’i unutmadı… Soylu, bayram namazını Yüksekova’da kıldı

Kurban Bayramı’nın ilk gününde Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinde bulunan Varkavik Tepe Üs Bölgesi’ni ziyaret eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bayram namazını Mehmetçik ile kıldı. 

YAŞAM 09.07.2022, 09:38
Mehmetçik’i unutmadı… Soylu, bayram namazını Yüksekova’da kıldı

Yüksekova ilçesinde yer alan ve 3 bin 352 rakıma sahip Varkavik Tepe Üs Bölgesi’nde askerlerle bir araya gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, uzun süre komutanlar ve erlerle sohbet ederek bölgedeki son durum hakkında bilgi aldı. Askerlerle tek tek tokalaşarak bayramlarını kutlayan Bakan Soylu, nöbet başındaki jandarmalara da başarılar diledi. 

“Kahraman askerlerimizle bir araya geldik, bayramlarını kutladık”

Mehmetçik ile birlikte bayram namazını eda eden Bakan Soylu, sosyal medya hesabı üzerinden de fotoğraflar paylaşarak, “Kurban Bayramımız kutlu olsun. 3 bin 352 rakımda, Yüksekova ilçesinde yer alan Varvavik Tepe Üs Bölgesi’nde, kahraman askerlerimizle bir araya geldik, bayramlarını kutladık” ifadelerine yer verdi. 

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy da ziyarete eşlik etti

Bakan Soylu’ya ziyareti esnasında İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Hakkâri Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Hüseyin Kurtoğlu ve Hakkâri Emniyet Müdürü Salavat Mete Pınar da eşlik etti. 



Yorumlar (0)