Megafonla kaybolan papağanını arıyor

İstanbul’da, Şenol Oğuz adında bir vatandaş, eline aldığı megafonla sokak sokak dolaşıp anonslar yaparak kaybolan papağanını arıyor.

YAŞAM 21.04.2021, 12:13 22.04.2021, 09:38
Megafonla kaybolan papağanını arıyor

İstanbul Pendik’te, bir süre önce gri jako cinsi papağanı ortadan kaybolan Şenol Oğuz’un megafonla papağan arama girişimine bir destekte Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin’den geldi.

Anons sesini duyan cama koşuyor

Eline aldığı megafonla Pendik sokaklarını karış karış dolaşıp anonslar yaparak kaybolan papağanını arayan Şenol Oğuz’un anons seslerini duyanlarsa camlara koşuyor.

Oğuz’un megafonlu papağan arama görüntülerinin sosyal medyada yer almasından sonra görüntüleri kendi hesabından paylaşan Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin’de, papağanını arayan Oğuz’a destek oldu.

"Papağanımı bulana 3 bin lira ödül vereceğim"

Papağanı kaybolan Şenol Oğuz, "Papağanım Cumartesi gününden beri kayıp. O günden bu yana aramalarımıza devam ediyoruz. O hane halkımızdan biriydi. Onu bulmak için afişlerde hazırlatıp farklı yerlere astırdık. Çocukların isteği üzerine de megafon alıp anonslar yaparak aramaya başladık. Çocuklar kaybolan papağan için çok ağlıyor. Yenisini alırız ama onunla bulduğumuz mutluluğu başka bir papağanda bulabilir miyiz? Bilmiyorum. Papağanımın adı Çapkın'dı. Jako cinsiydi ve kırmızı kuyruklu idi. Görenlerin ya da bulanların bize haber vermesini rica ediyoruz. Eğer papağanım bulunursa 3 bin liralık ödül vereceğim” dedi.

Yorumlar (0)