Maske takmayanları kartal kostümü ile uyardı!

Bursalı tiyatrocu Bahtiyar Keskin'in, kartal kostümü giydiği ve yeni tip koronavirüs (Covid-19) önlemlerine riayet etmeyen kişilere uyarıda bulunduğu görüldü. 

YAŞAM 21.11.2020, 13:40 22.11.2020, 16:07
Maske takmayanları kartal kostümü ile uyardı!

Bursalı tiyatrocu Bahtiyar Keskin, karınca, ayı ve geyik kostümleri giyerek topluma uyarılarda bulunuyor. Ünlü tiyatrocu, bu kez yeni tip koronavirüs (Covid-19) önlemlerine riayet etmeyen ve maske takmayan vatandaşları kartal kostümü ile uyardı. 

Bursa, yeni tip koronavirüs (Covid-19) vakalarının yeniden patlak verdiği biliniyor. Buna rağmen vatandaşların, yeni tip koronavirüs (Covid-19) önlemlerine riayet etmedikleri fark edildi. Gençlerden bazılarının maske takmadıkları, bazılarının da sosyal mesafe kuralına uymadıkları görüldü.

Kuralları ihlâl edenleri uyardı

Bursalı tiyatrocu Bahtiyar Keskin, üzerinde kartal kostümü ile yeni tip koronavirüs (Covid-19) kurallarını ihlâl eden vatandaşların yanına gitti. Ünlü tiyatrocunun uyardığı vatandaşlar, kartal kostümünü görünce şaşkınlığa uğradılar. Bunun üzerine hemen maskelerini takan vatandaşlar, Bahtiyar Keskin'in bu çalışması dolayısıyla tebrik ettiler. 

"Vakalar ciddi derecede arttı"

Ünlü tiyatrocu, Bursa'da yeni tip koronavirüs (Covid-19) vakalarının ciddi derecede arttığına dikkat çekerek, kartal kostümü giydiğini ve parklarda tedbirlere riayet etmeyen kişileri uyardığını söyledi.

Bahtiyar Keskin, yeni tip koronavirüsün (Covid-19) daha fazla yayılmaması için kurallara dikkat edilmesinin şart olduğunu ekledi.

Yorumlar (0)