Maske cezası kesilen İranlılar öfkeden deliye döndü!

İstanbul Taksim'de polis ekipleri tarafından maske cezası kesilen İranlı kadınlar, o anları kayıt altına alan basın mensuplarına küfrederek saldırdı. 

YAŞAM 11.11.2020, 11:00 11.11.2020, 11:04
Maske cezası kesilen İranlılar öfkeden deliye döndü!

Türkiye'de yeni tip koronavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında maske ve sosyal mesafe denetimleri sürüyor. İçişleri Bakanlığı tarafından verilen karar doğrultusunda kurallara uymayan kişilere ceza kesiliyor. Ceza kesilen kişiler, bazen polis ekiplerine bazen de basın mensuplarına zor anlar yaşatıyor.

Benzer bir olay, İstanbul'un Beyoğlu ilçesine bağlı Taksim'de meydana geldi.

Polis ekipleri, yeni tip koronavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında vatandaşların maske takıp takmadıklarını kontrol etti.

Söz konusu ekipler, maske denetimi için İstiklal Caddesi'nde nöbet tuttu. Maske takmadan dolaşan kişilere gerekli uyarıları yapan ekipler, İçişleri Bakanlığı tarafından verilen karar doğrultusunda ceza kesti. 

İki İranlı kadın durduruldu

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında maske kontrolü yapan polis ekipleri, iki İranlı kadını durdu. Söz konusu kadınlardan birinin maske takmadığı, diğerinin de maskesini kurallara uygun şekilde takmadığı görüldü. 

İranlıların, o anları kayıt altına alan basın mensuplarına sinirlendiği, daha sonra da küfrederek saldırıda bulunduğu fark edildi. 

900 TL para cezası kesildi

Polis ekiplerinin bunun üzerine İranlı kadınlara müdahalede bulunduğu görüldü. Yeni tip koronavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında İranlı kadınlara 900'er TL idari para cezası uygulandığı ve söz konusu kadınların daha sonra oradan uzaklaştıkları fark edildi.   

Yorumlar (0)