Marmaris yangınına başsavcılıktan soruşturma!

Marmaris Bördübet mevkiinde dün çıkan ve hala devam eden orman yangınına ilişkin Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

YAŞAM 22.06.2022, 16:27 24.06.2022, 09:12
Marmaris yangınına başsavcılıktan soruşturma!

Muğla’nın Marmaris ilçesindeki Bördübet mevkiinde dün akşam saatleri itibariyle çıkan orman yangınına ilişkin Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı tarafınca soruşturma başlatıldı.

Üç ayrı noktada yangın!

Marmaris’teki yangının üç ayrı noktada çıktığı iddiaları üzerine ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yangına ilişkin ‘Kolluk kuvvetlerimiz araştırıyor’ açıklamasını yapmasından sonra Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı da konu ile ilgili harekete geçti.

‘‘Başsavcılığımız tarafından derhal soruşturma başlatılmıştır’’

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamaya göre, “İlimiz Marmaris’in ilçesi olan Amazon köyü Bördübet mevkiinde bulunan ormanlık alanda 21 Haziran Salı günü saat 20.00 civarında başlayan ve yaklaşık olarak 300-400 hektar alandaki kızılçam ormanının zarar gördüğü yangın ile ilgili olarak Mülhakatımız Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafınca derhal soruşturma başlatılmıştır. Soruşturma tüm yönleri ile titizlikle yürütülmektedir” denildi.

Yorumlar (0)