Marmaris'teki tatilcileri sevindirecek haber

Muğla Marmaris'te bulunan tatilcilerin YKS sebebiyle hafta sonu uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulacağı açıklandı.

YAŞAM 25.06.2020, 20:40
Marmaris'teki tatilcileri sevindirecek haber

Muğla Marmaris'te tatil için bulunan turistler koronavirüs tedbirleri kapsamında YKS nedeniyle hafta sonu uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olup turistik ziyaretlerde bulunabilecek.

Turistik geziler olacak, plajlar da kullanılabilecek

Marmaris'te Kaymakamlık tarafından yapılan açıklamaya göre, ilçede Hıfzıssıhha Kurulu tarafından kararın alındığı ifade edildi.

Yapılan açıklamada, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın halkın sağlığı için en uygun koşullarda gerçekleştirilmesi amacıyla 27 Haziran tarihi 09.30-15.00 arasında ve 28 Haziran tarihinde 09.30-18.30 saatleri arasında yapılan belirli istisnalar çerçevesinde sokağa çıkma kısıtlamasına ilişkin yasak getirildiği ifade edildi.

Tur satışlarının olumsuz etkilenmemesi için muaf tutuldu

Kısıtlama süresince alınan kararla yerli ve yabancı misafirlerin geçmişte yapmış olduğu rezervasyonlar ve bundan sonra yapacakları tur satışlarının olumsuz etkilenmemesi için önlemlerin alındığı ifade edilirken kısıtlama süresince misafirlerin plajlardan yararlanıp, müze ve ören yerlerine ilişkin kültürel, tarihi, dini anıt, türbe ziyareti ve ibadethaneleri ziyaret edebilecekleri kaydedildi.

Yorumlar (0)