Marmaris'te eski koca dehşeti: Eski eşi ve çocuklarının yaşadığı evi ateşe verdi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde ayrılmayı kabul etmediği iddiasıyla bir koca, eşi ve üç çocuğunun yaşadığı evi ateşe verdi. Güvenlik güçleri olaya ilişkin soruşturma başlattı. 

YAŞAM 23.07.2021, 10:02 24.07.2021, 20:17
Marmaris'te eski koca dehşeti: Eski eşi ve çocuklarının yaşadığı evi ateşe verdi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde meydana gelen olayda, anne F.Ö ile birlikte üç çocuğunun yaşadığı evde çıkan yangına çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. 

Eski koca dehşeti

Görgü tanıklarının iddiasına göre, H.U. ayrıldığı karısı F.Ö ile gündüz saatlerinde bir tartışma yaşadı.Tartışmanın hıncını alamadığı belirtilen koca H.U., iddiaya göre gece 01.30 sıralarında getirdiği yanıcı madde ile birlikte eşi ve çocuklarının yaşadığı evi ateşe verdi. Kadının ve çocukların, evin yandığı esnada evde bulunmaması yaşanacak bir felaketin önüne geçerken, itfaiye ekipleri yanan eve müdahale etti ve güvenlik güçleri ise komşu binalarda bulunanları uyandırarak tahliyeyi gerçekleştirdi. 

Ev kullanılamaz hale geldi

Yaşanan yangında, dumandan hafif etkilenenler haricinde herhangi bir sağlık sorunu yaşanmazken, tek katlı ev kullanılamaz duruma geldi. 

Olayın sanığı olduğu öne sürülen eski koca, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınırken, olaya ilişkin geniş çaplı soruşturma başlatıldığı açıklandı.



Yorumlar (0)