Marmaris havası, doğudan ilham aldı 

Muğla Marmaris’te gece saatlerinde etkili olan dolu yağışı, ilçenin bazı noktalarında beyaz örtüyü 10 santimetreye kadar çıkardı. Beyaza bürünen ilçe için yetkililer harekete geçti. Marmarisliler hayatlarında ilk kez çizme giymenin ihtiyacını hissederken ilginç manzaralar ortaya çıktı. 

YAŞAM 09.01.2022, 10:14 10.01.2022, 09:27
Marmaris havası, doğudan ilham aldı 

Muğla’nın Marmaris ilçesinde dün 23.30 sularında başlayan dolu yağışı yarım saat boyunca devam etti. Yarım saat sürmesine karşın oldukça şiddetli yağan dolu, sokakları beyaza bürüdü. Kar yağmış etkisi yaratan hava durumu sebebiyle vatandaşlar da şaşkınlık yaşarken o anları görüntülemek isteyenler birbirleriyle yarıştı. 



Belediye ekipleri harekete geçti 

Bahçe, yol, park ve pek çok açık alanın beyaza büründüğü gecede Armutalan ve İçmeler de yağıştan nasibini aldı. Belediye ekipleri, yollardaki beyaz kalıp örtüyü kaldırmak için harekete geçti. İl genelinden gelen olumsuz bir haber ise bulunmuyor. Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, şehirdeki yağışın devam edeceğini ve vatandaşların önlem almaları gerektiğini bildirdi. Muğla, sosyal medyada gecenin en çok konuşulan konularından biri oldu. 







Yorumlar (0)