Marmara Bölgesi'nde hava nasıl olacak?

Marmara Bölgesi'ni serin ve yağışlı bir hava bekliyor. Sıcaklıkların sağanak yağışlarla beraber bugün ve yarın 2 °C ile 4 °C azalması bekleniyor.

YAŞAM 20.08.2020, 14:19
Marmara Bölgesi'nde hava nasıl olacak?

Marmara Bölgesi'nde bazı illerde gök gürültülü sağanağın bugün başlayıp yarından itibaren etkisini daha da yükseltmesi öngörülüyor.

Marmara Bölgesi'nin bugünden itibaren serin ve yağışlı bir havanın etkisi altına girdiğini belirten Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi, bugün İstanbul, Sakarya, Kocaeli, Tekirdağ, Kırklareli ve Yalova çevrelerinde sağanak yağış ve gök gürültülü sağanak yağışın görüleceğini, yarın ise İstanbul, Sakarya, Yalova ve Kocaeli ile Tekirdağ'ın kuzey ilçeleri, Kırklareli'nin kuzey kıyı kesimlerinde görülecek sağanak yağış ve gök gürültülü sağanak yağışın öğleden sonra etkisini güçlendireceğini bildirdi.

Yağışlı sistemle birlikte hava sıcaklıklarının bugün ve yarın 2 °C ile 4 °C azalması ve mevsim normalleri seviyesinde olması tahmini yapılıyor.

İstanbul'da bugün ve yarın hava parçalı ve çok bulutlu görünürken, aralıklı sağanak yağış öngörülüyor.

Cumartesi günü ise yağış beklenmiyor ve hava az bulutlu olacak. İstanbul'da 28 dereceye kadar düşecek hava sıcaklığının cumartesi günü ise 31 dereceye yükselmesi öngörülüyor.

Yorumlar (0)