Mardin'de eşini öldüren cani koca ölü bulundu

Mardin’in Savur ilçesinde, eşini üzüm bağında boğazından bıçaklayarak cani bir şekilde öldüren katil zanlısı koca, olaydan 5 gün sonra boş bir arazide ölü olarak bulundu. Katil zanlısı kocanın, silahla vurulduğu belirlendi.

YAŞAM 08.09.2021, 10:37 09.09.2021, 10:05
Mardin'de eşini öldüren cani koca ölü bulundu

Geçtiğimiz gün Mardin’in Savur ilçesine bağlı olan İçören köyünde, 61 yaşındaki eşi Emine Pulent’i, birlikte gittikleri üzüm bağında katleden 62 yaşındaki Abdulkadir Pulent, cinayetten sonra kayıplara karışmıştı.

Cesedi boş bir arazide bulunmuştu

Jandarma, katil zanlısı Pulent'in yakalanması için özel ekip kurmuş, güvenlik korucularının desteğiyle şüphelinin gidebileceği yerlere nokta operasyon gerçekleştirmişti.

Fakat yapılan bütün aramalara rağmen Pulent yakalanamamıştı.

Çifte cinayet sanığı olduğu belirtilen Pulent, 5 gün sonra boş bir arazide ölü olarak bulundu.

Boş bir arazide cesedi bulunan Pulent’in silahla vurulduğu belirlenirken, katil zanlısının cenazesi Mardin Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Daha önce de eniştesini katletmişti

Hem eniştesi hem de amcasının oğlu olan Şeyhmus Pulent'i de daha önce tartışma esnasında öldürdüğü tespit edilen ve cinayet suçundan 30 sene ceza alan Pulent'in, Kovid-19 tedbirleri çerçevesinde bir sene önce şartlı tahliye edildiği ve psikolojik tedavi gördüğü aktarılmıştı.

Yorumlar (0)