Mardin'de akraba kavgası: Dehşet anları güvenlik kamerasına yansıdı

Mardin’e bağlı Kızıltepe ilçesinde, akrabalar arasında meydana gelen ve 2’si ağır olmak üzere 5 kişinin yaralandığı silahlı kavga anı, güvenlik kamerası objektiflerine anbean yansıdı.

YAŞAM 27.01.2021, 22:47 28.01.2021, 17:15
Mardin'de akraba kavgası: Dehşet anları güvenlik kamerasına yansıdı

Söz konusu olay, bugün öğle saatlerinde Kızıltepe ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi 867’nci sokakta yaşandı. Aktarılan bilgilere göre, aralarında husumet olduğu öğrenilen akraba iki aile arasında tartışma yaşandı. Kısa bir sürede büyüyen tartışmanın akabinde, taraflar taş, sopa ve silahların kullanıldığı kavgaya tutuştu. 

Olayda H.K., M.K., V.K., M.K. ve Ş.M. adlı kişiler yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbardan bulunması üzerine olay mahalline sağlık ve güvenlik ekipleri gönderildi. Yaralılar, olay mahallinde gerçekleştirilen ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavilerine başlandı. Yaralı şahıslardan M.K. ve M.K.'nın hayati tehlikelerinin olduğu öğrenildi.

Araçla 2 kişiye feci şekilde çarptılar

İlçede meydana gelen kavga, olay mahallindeki güvenlik kamerası objektiflerine yansıdı. Kayıtlarda, bir grubun etrafa kaçıştığı, arkadan hızla gelen bir arabanın da grubun arasına dalarak 2 kişiyi ezdiği görüldü. Gruptaki şahıslardan biri, arkadan pompalı tüfeği arabadakilere doğrultup sıkarken, arabadan inenlerin de söz konusu kişiyi silah ve sopayla kovaladığı da görüntülere yansıdı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, karşı taraftan kişilerin de karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada, bir kişinin kurşunların hedefi olarak bir anda yere yığıldığı görüldü.

Güvenlik güçlerinin olay ile ilgili başlattığı incelemenin devam ettiği kaydedildi.





Yorumlar (0)