Manisa’daki cinayetin görüntüleri korkunç!

Manisa’da geçtiğimiz günlerde bir kişinin daha önceden tartıştığı şahsı sokak ortasında tabanca ile vurarak öldürdüğü anların kayıtları ortaya çıktı.

YAŞAM 07.12.2019, 14:39

Cinayet olayı, geçtiğimiz 2 Aralık Pazartesi günü sabah saat 08.00 sıralarında Manisa ilinin Yunusemre ilçesine bağlı Karaköy Mahallesi İzmir Caddesi üzerinde meydana geldi.

Alınan bilgilere göre, pazarcılıkla uğraşan 43 yaşındaki Erhan Kaya, Karaköy’de kurulan pazartesi pazarında tezgah açtıktan sonra bölgede bulunan bir pastaneden kahvaltı yaptı. Daha sonra tezgahının başına gitmek üzere kaldırımda yürüyen 43 yaşındaki pazarcı Erhan Kaya, bu sırada arkasından gelen ve daha önceden aralarında husumet bulunduğu öğrenilen F.S. tarafından ensesinden vurularak öldürüldü. F.S.nin kanlar içinde yere yığıldıktan sonra da ateş etmeye devam ettiğine dair görüntüler güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Şüpheli F.S. cinayetten sonra olay yerinin yakınında bulunan trafik zabıtasına teslim oldu. Katil zanlısı F.S. emniyetteki sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar (0)