Manisa’da öldürülen 4 gençten 3’ünün son videoları ortaya çıktı

Manisa'ya bağlı Ahmetli ilçesinde ölü olarak bulunan 4 gençten 3’ünün ölmeden evvel bir video çekerek Mert adlı arkadaşlarına ilettikleri ortaya çıktı. Gençler, video mesajında, Mert adlı arkadaşlarına veda ederken, "Seni çok seviyoruz kanka. Kusura bakma, yapacak işlerimiz vardı. Biz seni yarı yolda koyduk. Yapamadık kardeş." dedikleri görüldü.

YAŞAM 02.02.2021, 18:03 03.02.2021, 12:22
Manisa’da öldürülen 4 gençten 3’ünün son videoları ortaya çıktı

Manisa’ya bağlı Ahmetli ilçesi Kestelli Mahallesi Bintepeler Akçeşme mevkiinde, 31 Ocak Pazar günü saat 17.00 sularında yan yana cansız bedenleri bulunan gençlerden 3'ünün, cep telefonuyla çektikleri son videolarını Mert adlı arkadaşlarına ilettikleri ortaya çıktı.

Boynunun kırılması neticesinde feci şekilde can verdiği saptanan Ümit Zangal'ın olmadığı görüntüde, kafalarından vuruldukları tespit edilen Neşet Dalgın (24), Serkan Zangal (23) ve Muharrem Zengin'in (22) söz konusu görüntülerde uyuşturucu madde kullandıkları belirlendi. 

Vefat eden gençlerden biri olan Neşet Dalgın, "Kendine çok iyi bak Mert. Biz gidiyoruz. Seni çok seviyoruz kanka. Kusura bakma, yapacak işlerimiz vardı. Biz seni yarı yolda koyduk. Yapamadık kardeş." derken, Muharrem Zengin de videonun sonunda, "Öbür dünyada görüşürüz Mert." dediği görülüyor.

Meydana çıkan video ile birlikte boynu kırılarak vefat Ümit Zangal’ın ardından 3 gencin intihar ettiği kuşkusu ağırlık kazandı.



Yorumlar (0)