Manisa’da korkunç infaz: 4 genç başlarından vurularak katledildi

Manisa’ya bağlı Ahmetli ilçesinde bulunan Kestelli Mahallesi'nde jandarma tarafından aynı noktada başlarından vurulmuş vaziyette 4 şahsın cansız bedeni bulundu.

YAŞAM 31.01.2021, 22:18
Manisa’da korkunç infaz: 4 genç başlarından vurularak katledildi

Ahmetli ilçesinde meydana gelen olayda, 4 kişi başlarından vurularak öldürüldü. 

Manisa’ya bağlı Ahmetli ilçesinde bulunan Kestelli Mahallesi'nde henüz sebebi tespit edilmeyen olayda 4 kişi başlarından vurularak infaz edildi.

Ova yolundan traktörü ile geçen bir çiftçin fark etmesi neticesinde olay mahalline güvenlik güçleri sevk edildi. Gerçekleştirilen incelemelerde; 25 yaşındaki Neşet Dalgın, 23 yaşındaki Serkan Zangal, 22 yaşındaki Muharrem Zengin ve 20 yaşındaki Ümit Zangal'ın yaşamlarını yitirdiği tespit edildi.

Kolluk kuvvetleri olay mahallinde geniş çaplı araştırma gerçekleştirirken, 4 yakın arkadaşın cansız bedenleri Turgutlu Devlet Hastanesi morguna nakledildi. 

Olay mahallinde 'tek kırma' olarak da bilinen 1 adet tüfek bulunduğu öne sürülürken, başsavcılık ve güvenlik güçleri soruşturma ağını genişletti.

Yakınları sinir krizi geçirdi

Diğer yandan, olayın yaşandığı bölgeye gelen gençlerin yakınları, vahim tabloyu gördükten sonra sinir krizi geçirdi.

Hayatını kaybeden gençlerden biri Trabzonsporlu Mehmet Zengin'in yeğeni

Feci olayda yaşamını yitiren 22 yaşındaki Muharrem Zengin'in, bir dönem Trabzonspor'da da oynayan ve aslen Ahmetlili olan Mehmet Zengin'in yeğeni olduğu bilgisine ulaşıldı.

Yorumlar (0)