Manisa'da genç adam, annesini öldüren babasını ve babaanesi vurdu

Manisa’ya bağlı Alaşehir ilçesinde aile içinde çıkan tartışmanın büyümesi neticesinde, psikolojik problemleri olduğu iddia edilen bir kişi, ilk olarak annesini tüfekle vurduğunu öne sürülen babasını, ardından da birlikte yaşadıkları babaanesini vurdu. Feci olayda aynı aileden 3 kişi yaşamını yitirdi.

YAŞAM 15.02.2021, 21:00 16.02.2021, 11:39
Manisa'da genç adam, annesini öldüren babasını ve babaanesi vurdu

Korkunç olay, Manisa’ya bağlı Alaşehir ilçesinde vuku buldu. Aktarılan bilgilere göre, baba Süleyman Özcan (52) ile anne Raziye Özcan (50) arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi neticesinde baba Süleyman Özcan, av tüfeğini kullanarak eşi Raziye Özcan’ı katletti. Meydana gelen olaya sinirlenen ve psikolojik problemleri olduğu iddia edilen Hüseyin Özcan, bıçakla saldırdığı babası Süleyman Özcan’ın elindeki tüfeği aldı. İlk olarak babasını vuran Hüseyin Özcan, ardından da aynı evde birlikte yaşadıkları babaanesi Karanfil Özcan’ı (82) öldürdü. 



Kendisini de yaraladı

Genç adam, Olayın ardından sağlık ekiplerini arayarak durumu bildirdi. İhbar üzerine olay mahalline çok sayıda sağlık ve güvenlik ekipleri gönderildi. Olay mahallinde gerçekleştirilen incelemelerde, aynı aileden 3 kişinin vurularak öldüğü tespit edilirken, kendi vücudunda da bıçak yaraları olduğu belirlenen Hüseyin Özcan, güvenlik güçleri kontrolünde hastaneye nakledildi.

Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.







Yorumlar (0)