Manisa'da can pazarı

Manisa-Turgutlu kara yolu üzerinde fabrika işçilerini taşıyan bir servis otobüsü, demir yüklü olan bir kamyona arkadan çarptı. Adeta can pazarının yaşandığı olayda 1 kişi yaşamını yitirdi, 7'si ağır olmak üzere toplam 30 kişi ise yaralandı.

YAŞAM 11.05.2022, 20:55
Manisa'da can pazarı

Korkunç kaza, akşam saatlerinde, Manisa'ya bağlı Turgutlu ilçesinde yaşandı. İlçeden Manisa OSB'de (Organize Sanayi Bölgesi) faaliyet göstermekte olan bir fabrikada görev yapan personelleri götüren servis otobüsü, Nif Çayı civarında, önünde seyir halinde olan demir yüklü bir kamyona çarptı.

1 ölü, 30 yaralı

Çarpışmanın etkisiyle otobüsün ön kısmı adeta demir yığını haline geldi.

Çevredeki yurttaşların ihbarda bulunması üzerine olay mahalline çok sayıda güvenlik, itfaiye ve sağlık personelleri sevk edildi. Adeta can pazarının meydana geldiği kazada ilk tespitlere göre otobüstekilerden bir kişi yaşamını yitirdi, 7'si ağır olmak üzere toplam 30 kişi ise yaralandı.

Kamyon şoförü de ağır yaralandı

Yaralılar sağlık personellerinin olay mahallindeki ilk müdahalesinin akabinde ambulanslarla çevredeki sağlık merkezlerine kaldırıldı. Otobüste sıkışan personeller ise itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucunda çıkarıldı. Olayda otobüsün çarptığı kamyonun şoförü de ağır şekilde yaralandı. 

Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.













Yorumlar (0)