Manisa'da 2,5 yaşındaki Burak'ın kahreden ölümü

Manisa’ya bağlı Alaşehir ilçesinde bahçesindeki havuza düşerek boğulan 2,5 yaşındaki Mustafa Burak Evren, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

YAŞAM 20.06.2021, 21:26 21.06.2021, 11:53
Manisa'da 2,5 yaşındaki Burak'ın kahreden ölümü

Alaşehir’e bağlı Kozluca Mahallesi'nde ikamet eden ve 2,5 yaşında olan Mustafa Burak Evren, kendilerine ait havuza düşerek feci şekilde boğuldu. 

Kurtarılamadı

Kahreden olay, dün saat 18.30 sularında meydana geldi. Ümmü Evren ve eşi Murat Evren, dün saat 18.30 sularında Bağarası mevkisinde bulunan bağlarında işçilik yaptıkları esnada, ailenin tek çocuğu olan Mustafa Burak Evren bir süre sonra ortadan kayboldu. Evlatlarının kaybolduğunu fark eden çift, onun havuzda çırpındığını gördü. Baba Murat Evren hemen havuza atlayarak çocuğu çıkardı. Talihsiz çocuğun su yuttuğunu gören aile, evlatlarını kendi olanaklarıyla Alaşehir Devlet Hastanesi’ne getirdi. Buradan Manisa Şehir Hastanesi’ne sevk edilen talihsizlik çocuk, bu sabaha karşı yaşamını yitirdi.

Anne ve babası ayakta durmakta zorlandı

Mustafa Burak Evren'in naaşı evlerinde helallik alınmasının akabinde Kozca Mahallesi Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Alaşehir Yeni Mezarlık'ta son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazında esnasında baba Murat Evren ayakta durmakta zorlanırken anne Ümmü Evren'in bitkin ve yorgun bir halde olduğu görüldü. 

Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0)