Manevra yapsa da kazadan kaçamadı!

İstanbul'da otoyol ortasında arızalanan bir İETT otobüsüne çarpmak istemeyen kamyon sürücüsü, manevra yapsa da kazadan kaçamadı. Edirne istikametinde seyreden meyve yüklü kamyon, çarpmanın etkisiyle yol kenarına savruldu.

YAŞAM 27.06.2022, 11:04 28.06.2022, 13:31 Hakan Öksüz
Manevra yapsa da kazadan kaçamadı!

İstanbul TEM Otoyolu'nda yaşanan bir kaza nedeniyle trafik akışı aksadı. Kaza, Bağcılar ilçesindeki TEM Otoyolu Mahmutbey kavşağı civarında meydana geldi. Gelen bilgilere göre Ayhan İ. tarafından kullanılan İETT otobüsü otoyolda arızalandı. Bu durum, otobüsün arkasından gelen meyve yüklü bir kamyonun devrilmesine yol açtı.

Önce otobüse, ardından bariyerlere çarptı!

Meyve yüklü bir kamyonla Edirne yönünde seyreden Avni D., önündeki İETT otobüsüne çarpmamak için ani bir manevra yaptı. Direksiyon hakimiyetine engel olamayan kamyon şoförü, otobüsün ardından bariyerlere çarptı.

Çarpmanın etkisiyle yolun kenarındaki boş alana savrulan kamyon devrildi. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi gönderildi.

Kazada yaralanan olmadı

Kazada şans eseri kimsenin yaralanmadığı kaydedildi. Hem kamyon hem de otobüste hasar meydana geldi. Ekipler, kamyonu yoldan kaldırma çalışması başlattı. Bölgedeki trafik akışının kontrollü şekilde sağlandığı belirtildi.

Yorumlar (0)