Malatya'da şoke eden olay: Seyyar satıcı, zabıtalara ateş açtı

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde denetim yapan zabıtalara tüfekle ateş açan seyyar satıcı, 7 kişiyi yaraladı. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

YAŞAM 03.02.2023, 17:59 Hakan Öksüz
Malatya'da şoke eden olay: Seyyar satıcı, zabıtalara ateş açtı

Malatya'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Kentin Battalgazi ilçesinde yer alan Alacakapı Mahallesi'ndeki bir seyyar satıcı ile denetim yapan zabıtalar arasında tartışma başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine kot pantolon satan seyyar satıcı, tüfeğini çıkardı ve zabıtalara ateş açtı.

4'ü zabıta 7 kişi yaralandı

Seyyar satıcının tüfeğinden çıkan nedeniyle zabıtalar K.T, A.T.G, F.Ş ve H.K. yaralandı. Olayın yaşandığı bölgenin yakınındaki çay ocağının müşterileri olan A.Y, H.H ve H.K'nın da yaralandığı kaydedildi. Çıkan silah sesleri üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi geldi.

22 yaşındaki şüpheli gözaltında

Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılan yaralıların burada tedaviye alındığı belirtildi. Tüfeğiyle etrafa ateş açan seyyar satıcı 22 yaşındaki şüpheli A.K'nin gözaltına alındığı aktarıldı. Olayda yaralananların hayati tehlikelerinin bulunmadığı kaydedildi. 

Yorumlar (0)