Malatya'da annesi ölünce, hıncını doktordan çıkardı

Malatya'da COVID-19 tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden kadının oğlu, annesinin tedavisi ile ilgilenen Doç. Dr. Özgür Katrancıoğlu'na saldırdı.

YAŞAM 29.04.2021, 21:38 30.04.2021, 14:27
Malatya'da annesi ölünce, hıncını doktordan çıkardı

5 gün evvel koronavirüs teşhisi konulan Huri D. adlı yaşlı kadın, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. 

Yapılan son testlerinde koronavirüsü atlattığı anlaşılan Huri D., bu sabaha karşı doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.



Yanlış tedavi iddiası

Annesinin vefat ettiğini öğrenen Mirza D., Katrancıoğlu'na saldırdı.

Hastanenin güvenlik görevlileri, saldırgana müdahale ederek engel oldu. Olayın akabinde Katrancıoğlu, emniyet güçlerine şikayette bulundu.

Avukat olduğu öğrenilen saldırgan ise 27 Nisan günü annesine yanlış tedavi uygulandığı iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu.

"Sağlık çalışanlarının yanındayız"

Rektör Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, meydana gelen olay ile ilgili bilgilendirme yaparak, "Hastayı ambulansla getiriyorlar. Burada bütün doktorlarımız kendisiyle ilgileniyor. Kantarcıoğlu hocamız da göğüs cerrahı olarak müdahalede bulunuyor. Ne yazık ki hastayı kurtaramıyorlar. Hayatını kaybetmiş hastaya müdahale edilmesini talep eden yakınları, sağlık personeline şiddet uyguluyor. Meydana gelen olaydan dolayı çok üzüntülüyüz. Her zaman sağlık çalışanlarımızın yanındayız. Saldırıyı şiddetle kınıyoruz." dedi. 



Yorumlar (0)