Mahallede çekiçli gürültü dayağı!

İstanbul'un Bahçelievler ilçesinde vatandaşların, kahvehanede birisiyle tartışırken bağırıp gürültü yaptığını ileri sürdükleri B.B.'ye attıkları meydan dayağı, güvenlik kameralarına yansıdı.

YAŞAM 09.10.2019, 10:42 09.10.2019, 11:10

Olay, 28 Ağustos günü İstanbul'un Bahçelievler ilçesine bağlı Soğanlı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, B.B., kahvehanede karşılaştığı ve daha önceden aralarında sorun bulunan S.A.A. ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında bağrışmalar olması nedeniyle kahvehanenin karşısındaki apartmanda yaşayanlar, gürültüden rahatsız oldu. Bu yüzden apartman yöneticisi, B.B.'ye tepki gösterdi. Gösterilen tepkiye B.B. de karşılık verince aralarında kavga çıktı. 

Yumruk ve çekiçle saldırdılar

Aynı apartmanda kalan M. Ş. ve arkadaşları da kavgaya karıştı. Kalabalık grup tarafından B.B.'ye tekme, yumruk ve çekiçle saldırıldı. B.B., aldığı darbeler nedeniyle bilincini kaybetti. B.B. bir süre yerde hareketsiz yatarken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.  

Polis ekipleri tarafından çevrede güvenlik önlemleri alındı. B.B., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından  ambulansla hastaneye kaldırıldı.  Hastanede tedavisi yapılan B.B., 45 günlük iş göremezlik raporu aldı ve kendisini darp edenlerden şikâyetçi oldu.

Soruşturma başlatıldı

Savcılık tarafından olaya ilişkin soruşturma başlatıldı. Çevredeki bir iş yerinin güvenlik kameralarına olay anı saniye saniye yansıdı. 

Görüntülerde, kahvehaneye gelen B.B.'nin bir kişi ile tartıştığı ve bir süre sonra bir grup tarafından darp edildiği anlaşılıyor.


 

Yorumlar (1)
C KARA 5 yıl önce
o bölge olduğu gibi kahvehane. Eli s... nde kabadayıvari pislikler durmadan tacizkar davranıyor. Bahçelievler emniyeti bunlara bi çözüm bulsun lütfen