Maganda veli, kadın öğretmeni böyle darp etti!

Mersin'de bir ilkokulu basan sözde veli, çocukların gözleri önünde kadın öğretmene şiddet uyguladı. Magandanın darp anı okulun güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

YAŞAM 02.10.2019, 13:47 03.10.2019, 11:30

Mersin'de bir ilkokulda kadın öğretmenin, bir öğrencinin babası tarafından darbedilmesinin güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıktı.

27 Eylül'de Mersin ili Mezitli ilçesindeki Vali Şenol Engin İlkokulunda sınıf öğretmeni Nigar Özçelik'in bir öğrenci velisi tarafından darbedilmesiyle ilgili soruşturma devam ediyor.

Kayıtlarda olay öncesi de bulunuyor

Soruşturma kapsamında incelenen okulun güvenlik kamerası kayıtlarında, olaydan bir gün önce öğretmen Nigar Özçelik'in ders saatinde dışarıda olan öğrencileri uyararak, sınıflarına girmesini sağladığı görülüyor. Görüntülerde Nigar Özçelik'in bir öğrenciyi sınıfa yönlendirmek için hayli hafif derecede ittiği göze çarpıyor.

Güvenlik kameralarının ertesi gün kaydettiği görüntülere ise bir öğrencinin anne ve babasının okula gelerek çocuklarını ittiği gerekçesiyle kadın öğretmen Nigar Özçelik'le yaşadıkları tartışma yansıyor.

Sözlü tartışmanın sonunda maganda baba, öğretmene önce şiddetli bir şekilde tokat atıyor, sonra saçından tutarak sert bir şekilde duvara doğru itekliyor. Görüntülerde kadın öğretmen Nigar Özçelik'in şiddetin dozu artmadan sınıfa doğru kaçtığı görülüyor.

Maganda gözaltına alınmıştı

Sınıf öğretmeni Nigar Özçelik ile bir öğrencinin anne ve babası tartışmış, tartışma esnasında kadın öğretmen, öğrencinin babası tarafından darbedilmişti. Yaralanan kadın öğretmen Nigar Özçelik, ambulansla Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılmış, şüpheli gözaltına alınmıştı.

Yorumlar (0)