Lüks otelde silahlı kavga! Öldürüp kaçtılar

İstanbul'un Maltepe ilçesinde bulunan lüks bir otelin 7'inci katında silahlı kavga çıktı. Kavga sonucu bir kişi yaşamını yitirdi.

YAŞAM 28.08.2019, 09:18
Lüks otelde silahlı kavga! Öldürüp kaçtılar

Olay, İstanbul'un Maltepe ilçesine bağlı Cevizli Mahallesi'nde bulunan bir otelde saat 07.00 sıralarında meydana geldi. 

İddiaya göre, otele gelen 3 kişi, resepsiyon görevlisinden 7'nci katta kalan U.A. (40)'nın kaldığı odanın anahtarını istedi. Resepsiyon görevlisi odanın anahtarını verdikten sonra 3 kişi, U.A.'nın kaldığı odaya gitti. Oda içerisinde bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışma silahlı kavgaya dönüştü. 

Odanın kapısını kilitleyip gittiler

Odaya girenlerden birisi yanında bulunan silahla U.A.'ya ateş açtı. Şüpheli 3 kişi, daha sonra odanın kapısını kilitleyerek otelden ayrıldı. 

Otel çalışanları, silah seslerini duyunca koşarak  7'nci katta çıktı. Odaya giren çalışanlar, U.A.'nın kanlar içinde yerde yattığını gördü. 

Otele giriş ve çıkışlar kapatıldı

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede U.A.'nın yaşamını yitirdiği tespit edildi. 

Polis ekipleri tarafından otele giriş ve çıkışlar kapatıldı ve çalışanların ifadesine başvuruldu. Polis, şüphelileri yakalamak amacıyla çalışma başlattı.
 

Yorumlar (0)