Lodos, Bursa'da hayatı felç etti: Ağaçlar devrildi, çatılar havada uçuştu

Bursa'da gece saatlerinde etkili olan şiddetli lodos, hayatı adeta felç etti. Şiddetli lodos sebebiyle bir binanın duvarı yıkılırken, yine bir kamyonet de şiddetli lodostan dolayı yan yattı. Çok sayıda tabela ve ağaç yola devrildi. Birçok evin çatısı uçarken, bazı binaların sıvaları ise otomobillerin üstüne devrildi.  

YAŞAM 27.11.2021, 09:33 28.11.2021, 14:49
Lodos, Bursa'da hayatı felç etti: Ağaçlar devrildi, çatılar havada uçuştu

Dün gece saatlerinde Bursa'da etkisini arttıran lodos, hayatı adeta felç etti. 

Hayatı felç etti

Şehrin özellikle Doğu kesimlerinde etkisini hissettiren şiddetli lodos nedeniyle birçok reklam tabelası ve ağaç yola devrildi. Kestel İlçesi'nde ise lodos yüzünden bir kamyonet, yan yattı. Yıldırım ilçesi Namazgah Mahallesi'ndeki bir binaya ait duvarlar sokağa yıkılırken, Arabayatağı Mahallesi'ndeki bir çatı, araçların üstüne devrildi. Bursa genelinde fazla sayıda araçta maddi hasar oluşurken, Kentin pek çok noktasından fırtına nedeniyle polise ihbar yağdı. 

Lodos yerini yağışa bırakacak

Bursa Meteoroloji Müdürlüğünden son alınan bilgilere göre, sabah saatlerinde lodosun etkisini kaybetmesi ve daha sonra yağışın başlaması bekleniyor. 

Mahalle sakinlerinden Mesut Yıldızay, ''Ben yan taraftaydım, büyük bir gürültü sesi geldi. Geldik bir baktık ev yıkılmış, neyse ki evde kimse yoktu” sözlerini kullandı.

Yorumlar (0)