Liselilerin tüfekle oyunu kötü bitti

Aydın’a bağlı Efeler ilçesinde 15 yaşındaki Mehmet Arda Hür, arkadaşının elindeki tüfeğin kaza sonucu ateş alması sebebiyle kafasından vurularak can verdi.

YAŞAM 25.04.2022, 21:38 26.04.2022, 16:34
Liselilerin tüfekle oyunu kötü bitti

Söz konusu olay, Zeybek Mahallesi 1547 Sokak üzerindeki bir apartmanın birinci katındaki evde yaşandı. Aktarılan bilgiler doğrultusunda, Mehmet Arda Hür, sınıf arkadaşları ile birlikte bir arkadaşının evine gitti. Evdeki çocuklardan C.E.D. (14), iddiaya göre tüfekle oynamaya başladı. C.E.D.’nin elindeki tüfeğin kaza sonucu ateş alması sebebiyle tüfekten etrafa saçılan saçmalar, Hür’ün kafasına isabet etti. 

Kurtarılamadı

Olayın ihbarda bulunulması üzerine bölgeye güvenlik ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Olay mahalline gelen sağlık personelleri, talihsiz çocuğun can verdiğini tespit etti. C.E.D. ile beraber evde bulunan 3 çocuk, emniyet mensupları tarafından gözaltına alındı.

"Yeğenim olayı bana anlattı"

Hür'ü tüfekle vurduğu iddia edilen C.E.D.’nin amcası Coşkun Fırat D., “Yeğenim telaşlı bir şekilde olayı bana anlattı. İçeri girdiğimde çocuk yerdeydi. Hemen sağlık ekiplerine ihbarda bulundum. Ne yapacağımı şaşırdım." şeklinde konuştu. 

Ailesi büyük üzüntü yaşadı

Meydana gelen talihsiz olayın akabinde Efeler Kaymakamı Cemal Şahin ve Vali Yardımcısı Hulusi Arat, olay mahalline gelerek bilgi edindi. 

Olayın işitilmesinin akabinde bölgeye gelen Hür’ün ailesi ise büyük bir üzüntü yaşadı.

Yorumlar (0)