Lazer epilasyon yaptırdı, kolları yandı

Kahramanmaraş’ta yaşayan A.E, gittiği güzellik merkezinde lazer epilasyonun yanlış yapılmasından dolayı kollarında birinci derece yanıklar oluştu.

YAŞAM 30.05.2021, 14:40 31.05.2021, 15:35 Hanife
Lazer epilasyon yaptırdı, kolları yandı

22 Mayıs’ta Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ilçesindeki bir güzellik merkezinde lazer epilasyona giren A.E.’nin kollarında birinci derecede yanıklar oluştu.

"Kısa zaman sonra geçeceği söylendi"

Seans sırasında kolunda yanıklar oluşan A.E., lazer epilasyonu uygulayan kişinin kendisine; kullandıkları yeni cihazın farklı olduğunu bu yüzden yanıkların oluştuğunu, kısa zamanda kızarıkların geçeceğini söylediğini belirtti.



A.E, seans sırasında kolunun ağrıdığını ve yandığını söylediğini fakat uygulayan kişinin ağrıların ‘geçeceğini, normal olduğunu' söylediği için sesini çıkarmadığını ancak evine gittiğinde ağrıların arttığını ve dayanılmayacak düzeyde acımaya başlayınca ertesi gün Necip Fazıl Şehir Hastanesi Yörük Selim Hizmet binasındaki acil servise gittiğini belirtti.



Birinci derece yanık tespit edildi

A.E, doktorun ‘Yanığın aşırı olduğunu, kalıcı olabileceğini ve uzman doktora görünmesi gerektiğini' söylediğini belirtti.

Bunun üzerine hastaneye giden ve kollarında birinci dereceden yanıklar olduğu tespit edilen A.E., şu ifadelere yer verdi:

“Şikayetçiyim ve şikayetimden asla vazgeçmeyeceğim. Benim başıma gelenler bir başkasının başına gelmesin. Ben yandım başkası yanmasın” 

Yorumlar (0)