Kuyumcunun ruhu bile duymadı! Adıyaman’da 14 bin liralık soygun

Adıyaman’da bir kuyumcu dükkânına giren iki kadın hırsız, yanlarında bulunan altın küpeleri sattıkları işletmeden 14 bin lira değerindeki bilekliği gizlice çaldı. Kuyumcunun saatler sonra kamera kayıtlarında fark ettiği hırsızlar, kent genelinde aranıyor.

YAŞAM 26.07.2022, 16:18 27.07.2022, 16:07
Kuyumcunun ruhu bile duymadı! Adıyaman’da 14 bin liralık soygun

Kent merkezinde Ferhat Gürsoy tarafından işletilen bir kuyumcu dükkânına giren iki kadın hırsız, kaşla göz arası 14 bin liralık bilekliği çalarak kayıplara karıştı. Edinilen bilgiye göre müşteri yoğunluğunun yaşandığı bir saatte işletmeye giren hırsızlar, altın bileklik almak istediklerini dile getirdiler. Ürünleri tezgâha çıkaran kuyumcu, şahısların tek tek denemesine de müsaade etti. Hırsızlar bu sayede deneme bahanesiyle uzun süre modelleri kurcaladı. 

Çaldığı bilekliği göğsüne sakladı

Uzun süre bilekleri deneyen kadınlardan birisi, yetkililerin yoğunluğundan faydalanarak bir bilekliği gizlice cüzdanının arasına sakladı. Bir diğer bilekliği denemeye devam eden zanlı, ardından ürünü kuyumcuya geri verdi. Cüzdanına attığı bilekliği üstünü düzeltir gibi yaparak göğsüne koyan hırsız, rahat hareketleri ile de dikkat çekti. Ardından yanlarında getirdikleri altın küpeleri kuyumcuya bozduran kadınlar, sonrasında hiçbir şey olmamış gibi dükkândan ayrıldı. 

Kayıplara karıştılar

Durumu saatler sonra fark eden işletme sahibi, emniyete giderek suç duyurusunda bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri, işletmedeki ve çevre dükkânlardaki kamera kayıtlarını incelemeye aldı. 14 bin liralık altın bileklikle kayıplara karışan zanlıların yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Yorumlar (0)