Kuyruğun sonu yok: Değerinin 3'te 1'i fiyatına satış

İstanbul Havaalanı'nda unutulan eşyalar 1 yıl depoda bekletildikten sonra ihale yolu ile satışa sunuldu. Söz konusu eşyaların satıldığı Avcılar'daki mağazanın önünde uzun kuyruklar oluştu.

YAŞAM 10.07.2021, 19:06 11.07.2021, 14:33
Kuyruğun sonu yok: Değerinin 3'te 1'i fiyatına satış

İstanbul Havaalanı'nda unutulan ve sahipleri tarafından alınmayan bavul ve eşyalar THY'nin Bagaj Hizmetleri Yönetim Müdürlüğü'ne ait kayıp eşya deposunda 1 yıl bekletildikten sonra açılan ilk ihale ile açık arttırmada satışa sunuldu. Aziz Korkmaz, ihale yolu ile satın aldıkları bavul ve kamyonlar dolusu koliyi Avcılar’daki depoya indirerek ayrı ayrı sınıflandırdıkları eşyaları bugün saat 10.00 itibarıyla satışa çıkaracaklarını açıkladı. 

Kuyruk sokağa taştı

Marmara Caddesi üzerindeki bir iş hanında bulunan mağazanın önünde başlayan kuyruk, sokağa taştı. Mağazanın açılacağı duyurulan saatten 3 saat evvel kuyruğa girenler özellikle cep telefonu, bilgisayar ve tabletlerle ilgilendi. 

Garanti de veriliyor

Kontrolleri gerçekleştirilen, eksiklikleri giderilen cihazlar ikinci el piyasadan çok daha ucuz fiyatlara satışa çıkarılırken bunlar için belli döneme dek garanti hizmeti de verildiği dile getirildi. 

"Ucuza satıyoruz"

Korkmaz, bu işi 1995 yılından itibaren yaptıklarını, 14 seneden bu yana Avcılar’da faaliyet gösterdiklerini ifade ederken, “Çok çeşitli eşyalar çıkabiliyor. Tüm bunları 3’te 1 fiyatına satıyoruz.” diye konuştu.



Yorumlar (0)