Kuşadası'nda düdüklü tencere patladı, engelli şahıs kaçamayarak feci şekilde can verdi

Aydın’a bağlı Kuşadası ilçesinde bulunan bir tekstil mağazasında, iş yeri sahibi anne ve oğlu yemek yaptıkları sırada düdüklü tencerenin patlaması neticesinde yangın çıktı. Yangında anne ağır şekilde yaralanırken, 41 yaşındaki engelli evladı yaşamını yitirdi.

YAŞAM 26.01.2021, 21:06 27.01.2021, 11:56
Kuşadası'nda düdüklü tencere patladı, engelli şahıs kaçamayarak feci şekilde can verdi

Aktarılan bilgiye göre, Kuşadası’nda bulunan Karaova Mahallesi Orhangazi Caddesi Mustafa Birden Sokak üzerinde pandemi tedbirleri sebebi ile kapalı durumda olan bir tekstil mağazasında, iş yeri sahibi anne Aysel Altunbaca ile engelli evladı 41 yaşındaki Mesut Altunbaca birlikte yemek yaptıkları esnada, henüz kaynağı belirlenemeyen bir sebepten ötürü düdüklü tencere infilak etti. Düdüklü tencerenin patlaması ile meydana gelen yangın neticesinde alevler tüm mağazayı kaplarken, anne Aysel Altınbacak ağır şekilde yaralandı. Oğlu Mesut Altunbaca ise engelli olduğu için olay yerinden kaçamadı ve yanarak feci şekilde can verdi.

Yangının meydana gelmesi ile birlikte olay mahalline çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi gönderildi. Ağır yaralı anne Aysel Altunbaca, sağlık personellerinin ilk müdahalesinin akabinde ambulansla Kuşadası Devlet Hastanesi’ne nakledildi. Güvenlik güçleri ve itfaiye ekipleri, olaya ilişkin soruşturma başlattı.



Yorumlar (0)