Kurye, yaşlı kadını ayakkabı bağcığı ile öldürdü!

İstanbul'un Bakırköy ilçesinde yalnız yaşayan ve yeni tip koronavirüs (Covid-19) sebebiyle sokağa çıkamayan 79 yaşındaki Meral Ahmetoğlu, siparişini getiren bir kurye tarafından ayakkabı bağcığı ile boğularak öldürüldü.

YAŞAM 18.04.2020, 14:46 18.04.2020, 16:41
Kurye, yaşlı kadını ayakkabı bağcığı ile öldürdü!

Olay, İstanbul'un Bakırköy ilçesinde bağlı Kartaltepe Mahallesi'nde geçen hafta gerçekleşti. Alınan bilgiye göre, yalnız yaşayan ve yeni tip koronavirüs (Covid-19) sebebiyle sokağa çıkamayan 79 yaşındaki Meral Ahmetoğlu, bazı gereksinimleri için marketi aradı.

Kurye Recep Y. ile Meral Ahmetoğlu arasında para üstü sebebiyle tartışma başladı. Kurye Recep Y, 79 yaşındaki kadından önceki alışverişinden kalan 8 lirayı vermesini istedi. Meral Ahmetoğlu ise parayı vermeyeceğini ifade etti.

Recep Y. yaşlı kadını ayakkabı bağcığı ile boğarak öldürdü. Daha sonra da cep telefonunu alarak uzaklaştı. 

Yaşlı kadının cesedini eve gelen kızı buldu. 

Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ve Bakırköy Asayiş Büro Amirliği, güvenlik kamerası kayıtlarından eve gelen kuryenin kimliğini belirledi. 

Recep Y.'nin verdiği ilk ifadede, "Daha önceki siparişten 8 lira borcu vardı. Söyledim vermedi. Sinirlendim. Aramızda tartışma çıktı. Arbede sırasında hayatını kaybetti." dediği ileri sürüldü. 

Öte yandan, kuryenin evden aldığı cep telefonunu sattığı ortaya çıktı.

Yorumlar (0)