Kuruması için sokağa asılan halı iki hırsız tarafından böyle çalındı

Esenyurt’ta bir kadın halısını yıkadıktan sonra sokağa astı. Uyandıktan sonra halısının yerinde olmadığını gören şaşkına döndü. Daha sonra güvenlik kameralarını inceleyen kadın iki şahsın lüks bir araçla gelerek halıyı çaldığını fark etti. Kadının şikayette bulunmasının ardından polis ekipleri iki şahsı halıyla birlikte kısa sürede yakaladı.

YAŞAM 29.04.2022, 13:43 30.04.2022, 15:42
Kuruması için sokağa asılan halı iki hırsız tarafından böyle çalındı

Esenyurt’ta meydana gelen olayda halısını yıkadıktan sonra sokağa asan bir kadın sabah kalktığında halısının yerinde olmadığını gördü. İlk olarak halıyı ihtiyaç sahibi birinin aldığını düşünen kadın güvenlik kameralarını kontrol etmesinin ardından gerçeği anladı. İki şahsın araçla gelerek sokaktan duran halıyı alıp çaldığını gören kadın hemen polislere haber verdi. Şikayetin ardından arama çalışmalarına başlayan polis ekipleri olayın üzerinden çok geçmeden halıyı çalan iki şahsı halıyla birlikte yakaladı. Olayın ardından halısına kavuşan kadın bir daha halısını asla sokağa asmayacağını belirtirken yaşanan hırsızlık olayı da güvenlik kameralarına yansıdı.


Halımı bir daha asla sokağa asmayacağım

Halısının çalınması nedeniyle büyük şaşkınlığa uğrayan kadın şu açıklamalarda bulundu:

Halımı kuruması için sokağa sermiştim ancak uyandığımda halının yerinde olmadığını fark ettim. İlk olarak ihtiyaç sahibi birinin aldığını düşündüm ve çok önemsemedim ama sonrasında güvenlik kameralarını kontrol edince halıyı çalmaya gelen şahısların lüks bir araçla geldiğini fark ettin. Daha sonra halımı bulmam gerekli diye düşünerek polis ekiplerine haber verdim. Daha sonra beni karakola çağırdılar ben de oraya giderek şikayette bulundum. Kısa bir süre sonra beni arayarak halımı bulduklarını söylediler. Şahısların ise tutuklanacağını söylediler. Ben de böylelikle halıma kavuşmuş oldum. Artık halımı asla sokağa asmayacağım. Halı yıkamaya vereceğim.

Yorumlar (0)