Kural ihlali yaparak girdiği tünelden çıkamadı

Trafiğe kapalı olan tünele kural ihlali yaparak giriş yapan sürücü Abdurrahman Gedikli, tünel içerisindeki çalışma alanında fren yapamayınca duvara çarptı. Gedikli, olay mahallinde yaşamını yitirdi.

YAŞAM 09.08.2021, 20:08 10.08.2021, 11:34
Kural ihlali yaparak girdiği tünelden çıkamadı

Erzurum’a bağlı İspir ilçesinden Rize istikametine doğru seyreden Abdurrahman Gedikli (32), 7 Ağustos Cumartesi saat 16.00 sularında Sivrikaya köyü mevkisinde trafiğe kapalı olan tünele girdi.

Gedikli, tüneldeki 50 santimetrelik çalışma alanında yer alan duvara çarptı. Çarpmanın şiddetiyle araç adeta hurdaya dönerken, Gedikli olay mahallinde feci şekilde can verdi.

Gedikli’nin cenazesi, Rize Belediye İtfaiye Müdürlüğü personelleri tarafından çıkarıldı. Abdurrahman Gedikli’nin, Trabzon’a bağlı Akçaabat ilçesinin nüfusuna kayıtlı olduğu belirtildi.

Cansız bedeni bugün bulunabildi

Talihsiz adamın, geçtiğimiz salı gününden bu yana asfalt yenileme çalışması sebebi ile kapalı olan Ovit Tüneli’nde hafta sonu çalışma olmamasından kaynaklı cansız bedeninin dün bulunduğu ortaya çıktı.

Kural ihlali yaptı, beton zemine çarptı

Gedikli’nin saat 16.00 sularında güvenlik için konumlandırılan dubaları kaldırarak kural ihlali yaptığı anlaşıldı.

Gedikli’nin trafiğe kapalı olan tünelin içerisinde bir anda hızlandığı ve zeminde bulunan 50 santimetre derinliğinde yaklaşık 30 metre uzunluğundaki boşluğu görmeyerek fren yapamadan beton zemine çarptığı öğrenildi.







Yorumlar (0)