Küçükçekmece’de pedalları karıştıran sürücü eczaneye daldı

Küçükçekmece'de fren ile gazın yerini karıştıran bir kadın sürücü nöbetçi eczanenin içerisine daldı.

YAŞAM 28.08.2022, 17:38 28.08.2022, 17:41
Küçükçekmece’de pedalları karıştıran sürücü eczaneye daldı

Hadise, saat 11.30 sularında Küçükçekmece Atakent Atatürk caddesi üstünde yer alan bir alışveriş merkezinde yaşandı. Alınan bilgilendirmeye göre, bölgede bulunan bir fırından ekmek satın alan kadın sürücü, arabasına bindi. Daha sonra aracını çalıştıran kadın fren ile gazın yerini karıştırdı.

Korku içerisinde bölgeden kaçıştılar

Arabasını hareket ettirmesinin sonrasında önünde bulunan sarı park demirini hızlı bir şekilde geçerek içinde insanların da yer aldığı nöbetçi eczanenin içerisine girdi. Çarpışmanın sonrasında eczanenin içinde bulunan bütün ilaçlar her yere dağıldı. Eczane personelinin kafasına çevreye dağılan ilaçlar isabet etti. Spor aracın içeri yavaş girmesini ise kapı önünde duran bankolar yavaşlattı. Arabanın dükkâna girmesi ile büyük bir korkuya kapılan vatandaşlar hızla kaza yerinden uzaklaştı.

Göreve devam edilmesi için çaba harcadılar

Kaza sırasında bir kişinin kafasından hafif bir şekilde yaralandığı ifade edilirken, eczanede ve araçta maddi hasar oluştu. Arabanın eczane içinden çıkarılmasının sonrasında, nöbetçi konumda olan eczanenin görevini sürdürebilmesi adına personeller tarafından büyük bir uğraş verildi.

Yorumlar (0)