Küçükçekmece'de kadın, seyir halindeki otobüsten düştü

İstanbul’un Küçükçekmece ilçesinde, seyir halindeki kapısı açık otobüsten inmeye çalışan bir kadın, otobüsten düştü. Olayda yaralanana ve hastaneye kaldırılan kadın, şikayetçi olurken, yaşananlar kameralara yansıdı. 

YAŞAM 26.08.2021, 11:17 27.08.2021, 09:05
Küçükçekmece'de kadın, seyir halindeki otobüsten düştü

Olay, geçtiğimiz günlerde İstanbul Küçükçekmece Cennet Mahallesinde, Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Zeytinburnu arasında sefer gerçekleştiren İETT otobüsünde meydana geldi. 

Seyir halindeki otobüsten düştü

Bilgilere göre Zeytinburnu’nuna doğru gitmekte olan E.A. yönetimindeki otobüs, durağa yaklaştığı esnada kapısı açıldı. Bu esnada Zeytinburnu durağında inecek olan Ş.A. adlı kadın kapıya yaklaştı.

Otobüs kasisten geçtiği esnada kadın aniden inmeye çalıştı. Kadın bu sırada dengesini kaybederek otobüsten yola düştü.

Kadının düştüğünü gören sürücü, aracı durdururken otobüstekiler hemen kadının yardımına koştu. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinden sonra yaralı kadın Ş.A’yı hastaneye götürülürken, sürücü E.A. Küçükçekmece Polis Karakoluna götürüldü. 

Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen kadın, tedavisinden sonra otobüs sürücüsünden şikayetçi olurken, ifadesinin ardından otobüs sürücüsü ise savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar (0)