Küçük İbrahim’den kovalı bateri şov 

İstanbul Bahçelievler’de ağabeyi ile birlikte para kazanmak isteyen küçük İbrahim, önüne koyduğu kovalar ile bateri şovu yaptı.  

YAŞAM 30.04.2021, 13:21 01.05.2021, 14:57
Küçük İbrahim’den kovalı bateri şov 

İstanbul Bahçelievler’de ağabeyi ile para kazanmak isteyen İbrahim isimli küçük çocuk, kaldırıma oturdu ve önüne aldığı kovalar ile bateri şovu yaptı.

Yoldan geçen vatandaşların hayranlıkla dinlediği ve izlediği 13 yaşındaki İbrahim, mükemmel müzik kulağı sayesinde pek çok müziği çalabiliyor.

İbrahim’e eşlik eden 15 yaşındaki ağabeyi Hüseyin, bazen melodika çalıyor bazen ise şarkı söylüyor. Bu mini konser ise yoldan geçenlerin ilgi odağı oluyor.


Tam not aldılar

Bateristlere taş çıkartan İbrahim ve ağabeyi, vatandaşlardan tam not aldı.

Harçlığını bu şekilde çıkaran küçük çocuklar, pek çok semti gezerek hünerleri ile para kazanmayı tercih ediyorlar. İbrahim, “Bir yıldır ağabeyim ile birlikte çalışıyoruz ve ondan öğrendiklerimi uyguluyorum. Yalnız burada oturmuyoruz. Eminönü, Kadıköy, Taksim ve daha pek çok semtteyiz.” şeklinde konuşuyor.

15 yaşındaki Hüseyin, ”Yaklaşık 3 senedir çalıyorum. Gitar çalan arkadaşımdan öğrendim, kardeşime öğrettim. İstanbul’un her yerini dolaşarak birlikte çalıyoruz.” şeklinde konuştu. 

Yorumlar (0)