Kripto para cinneti: 450 bin TL kaybedince dehşet saçtı

Adana’da eşini katlettikten sonra intihar teşebbüsünde bulunan kişinin, kripto para borsasında 450 bin TL yitirdiği için cinnet getirdiği tespit edildi. Talihsiz kadın tedavi gördüğü sağlık merkezinde yaşamını yitirdi, kocanın hayati tehlikesi ise devam ediyor.

YAŞAM 28.12.2021, 18:15 29.12.2021, 14:12
Kripto para cinneti: 450 bin TL kaybedince dehşet saçtı

Aktarılan bilgiler doğrultusunda, korkunç olay, Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi üzerindeki müstakil bir evde yaşandı. Dolmuş şoförü olarak çalışan 28 yaşındaki Yunus Emre Uyaner, tartışma yaşadığı eşi Melike Yağmur Uyaner’e (28) ateş etti. Kafasından yaralanan genç kadın kanlar içinde yere yığılırken, adrese gelen baba Hakan Uyaner, evladının elindeki silahı almaya çabaladı. Uyaner babasına, “Baba, seni de vururum.” dedikten sonra kendi başına tabancayla ateş etti.

Genç kadın kurtarılamadı

Baba Uyaner’in olayı ihbar etmesi üzerine adrese sağlık ve güvenlik ekipleri yönlendirildi. Yaralı şahıslar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. 2 ay evvel ikiz çocukları doğan 3 çocuk sahibi genç çift, ivedilikle ameliyata alındı. Genç kadın yaşamını yitirirken, eşinin tedavisi devam ediyor. 

450 bin lira kaybetmiş

Diğer yandan, Yunus Emre Uyaner’in, yaklaşık olarak 2 ay evvel girdiği kripto para borsasında 450 bin lira yitirdiği ve bu sebeple psikolojisinin bozulduğu öğrenildi. 

Olaya ilişkin inceleme başlatıldı. 



Yorumlar (0)