Kripto para, can almaya başladı! Bitcoin yatırımı batan emlakçı, intihar etti 

İstanbul Kağıthane’de çalışan bir emlakçı, yüklü miktarda yatırım yaptığı Bitcoin’de kayıplar yaşayınca intihar etti. 

YAŞAM 23.04.2021, 17:25 24.04.2021, 12:54
Kripto para, can almaya başladı! Bitcoin yatırımı batan emlakçı, intihar etti 

İstanbul Kağıthane Hamidiye Mahallesinde emlak dükkanı işleten Caner Ünal (50) isimli bir kişi, Bitcoin’in yükselmesi üzerine sahip olduğu evi satmış ve kripto paraya yatırmıştı.

Bitcoin’in son günlerdeki ani düşüşü ile pek çok kişi gibi Caner Ünal da kayıplar yaşadı. Yatırımlarıyla doğru orantılı olan kayıplar, Ünal’ın, hayatından vazgeçmesine sebep oldu.



Borsayı görünce intihar etti

İddiaya göre Caner Ünal, dün öğle saatlerinde iş yerine geldiğinde borsayı incelemeye başladı. Büyük kayıplar yaşadığını gördükten sonra ise bu duruma dayanamadı ve iş yerindeki silahla başına ateş ederek intihar etti.

Sesleri duyan esnaf, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, iş yerinde incelemelere başlarken; sağlık ekipleri ise Ünal’ı hastaneye kaldırdı.

Hastanede acil ameliyata alınan bir çocuk babası talihsiz adam, kurtarılamadı.



Güvenlik kameraları incelendi

Ünal hastanedeyken iş yerinin güvenlik kamerasını inceleyen ekipler, o sırada olay yerinde başka kimsenin olmadığına kanaat getirdi. Silah üzerinde yapılan sorgu sonucunda da ruhsatsız olarak kullanıldığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

Yorumlar (0)