KPSS'ye giren kişide Delta çıktı, 30 kişi karantinaya alındı

Bartın İl Sağlık Müdürü Alparslan Erol, bugün KPSS sınavına giren iki kişiden birinde koronavirüs görülmesi, diğerinin de şüpheli olması sebebi ile 30 kişinin temaslı olarak karantinaya alındığını açıkladı.

YAŞAM 01.08.2021, 18:00
KPSS'ye giren kişide Delta çıktı, 30 kişi karantinaya alındı

Erol, basın mensuplarına, dün hastalık belirtileri olduğu için iki kişinin Bartın Devlet Hastanesi'nde COVID-19 (yeni tip koronavirüs) testi yaptırdığını dile getirdi.



30 kişi karantinada

Söz konusu iki kişinin test sonuçları belli olmadan bugün gerçekleştirilen 2021-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Sınavı'na girdiğini aktaran Erol, "Sabah saatlerinde 1 kişinin koronavirüs testinin pozitif, diğer kişinin de şüpheli olması sebebi ile sınava girdikleri iki salondaki kişileri tespit ettik. Salondaki görevlilerin de yer aldığı 30 kişi, temaslı olarak evlerinde karantinaya alındı. Personellerimiz, diğer temaslıların tespitine yönelik çalışmalarına devam ediyor." şeklinde konuştu.

Erol, testi pozitif sonuç veren kişinin temaslı olduğu aile, arkadaş ve akrabalarının da evlerinde karantinaya alınacağını sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)