"Kovboy muhtar"ın atı, karnında yavrusuyla öldürüldü!

Niğde'de İnönü Mahallesi Muhtarı Tuğba Somkaya'nın, yeni tip koronavirüs (Covid-19) sürecinde mahalle sakinlerine hizmet sunarken bindiği at öldürüldü. Somkaya, "At, karnında yavrusuyla maalesef öldü." dedi. 

YAŞAM 27.05.2020, 17:45 27.05.2020, 17:49
"Kovboy muhtar"ın atı, karnında yavrusuyla öldürüldü!

Niğde'de İnönü Mahallesi Muhtarı Tuğba Somkaya'nın, evlerinden çıkmayan vatandaşları eğlendirmek için kovboy şapkası ve kıyafeti giyerek bindiği at, sahibi Onur Küçük tarafından Efendibey Mahallesi'nde arazide ölü olarak bulundu. 

Onur Küçük, atının silahla vurularak öldürüldüğünü iddia ederek, Tuğba Somkaya ile polis merkezine giderek şikâyetçi oldu.

Sokağa çıkma yasağı sebebiyle ilgilenemediği için atını araziye bıraktığını kaydeden Onur Küçük, "At evimizin çok uzağına gitmezdi, çevrede yayılırdı. Kim öldürdüyse bulunmasını ve hukuk önünde cezasını çekmesini istiyorum." ifadelerini kullandı. 

"At, karnında yavrusuyla maalesef öldü"

Tuğba Somkaya da atın iki gün önce vurulduğunu öğrendiklerini belirterek, "Atı kim vurduysa şikâyetçi olacağız. At, karnında yavrusuyla maalesef öldü. Bir kişinin, atın sahiplerine 'atı burada görürsem vururum' dediğini öğrendik. Yetkililerden gerekeni yapmasını istiyoruz." şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)