Koronavirüse yakalanan hamile öğretmen bebeğini kaybetti!

Kocaeli'de 8 aylık hamile olan ve resim öğretmenliği yapan Şeyma Batmaz (25) yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalandı. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde doğuma alınan Şeyma Batmaz’ın bebeği hayatını kaybederken, genç kadının yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam ediyor.

YAŞAM 29.03.2020, 16:42 29.03.2020, 16:52
Koronavirüse yakalanan hamile öğretmen bebeğini kaybetti!

Kocaeli'nin Başiskele ilçesine bağlı Kullar Mahallesi’nde ikamet eden ve 8 aylık hamile olan resim öğretmeni Şeyma Batmaz, rahatsızlanması nedeniyle Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. 

Yeni tip koronavirüse (Covid-19) semptomlarının görülmesi üzerine Şeyma Batmaz'a test uygulandı. Yapılan testin sonucu pozitif çıktı.

Bunun üzerine 32 haftalık hamile olan Şeyma Batmaz doğuma alındı. Sezaryenle gerçekleştirilen doğum esnasında bebek hayatını kaybetti.

Şeyma Batmaz'ın yoğun bakım ünitesinde tedavisi sürüyor.  

"Bizle temasta olan arkadaşlar dikkat etsinler"

İzmit’te bir fabrikada çalışan Baturhan Batmaz, eşinin koronavirüse yakalandığının tespit edilmesi üzerine sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

"Arkadaşlar eşimin Kovid 19 testi maalesef pozitif çıktı. Bizle temasta olan arkadaşlar dikkat etsinler. Belirti varsa hemen sağlık kuruluşuna gidin. 112 çalışanları ile hastaneye geçeceğiz. Tek isteğim evinizde durun, dua edin."

Yorumlar (0)