Koronavirüse yakalanan adamı ölmeden mezara koydular!

Edirne'de yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalanan ve 80 gün hastanede kalan adamın hayatını kaybettiği düşünüldü. Bu nedenle ailesini arayıp başsağlığı dileyenler oldu. 

YAŞAM 07.07.2020, 16:34
Koronavirüse yakalanan adamı ölmeden mezara koydular!

Edirne'de ilginç bir olay yaşandı.

Rahmi Cömert isimli vatandaş, nefes darlığı ve yüksek ateş belirtileriyle hastaneye başvurdu. Cömert'in yeni tip koronavirüs (Covid-19) testi pozitif çıktı. 

80 gün hastanede kalan Cömert, 37 gün entübe olduğunu ve çok sıkıntılı bir dönem geçirdiği söyledi.

"Aileme taziye telefonları gelmiş"

Cömert, yakınların kendisini 80 gün görmemesi nedeniyle vefat ettiğine dair dedikoduların yayıldığını ve ailesine taziye telefonları geldiğini ifade etti.

Kuyumcu esnafı, tedavi sürecinin bitmesinin ardından taburcu edildi. Kendisini dükkânda gören vatandaşların şaşkınlığa uğradığını belirten Cömert, herkesin kendisinin öldüğünü sanmasına sitem etti.

"Herkes koronavirüse yakalanabilir"

Cömert, maske takılması ve sosyal mesafe kuralına uyulması gerektiğine dair uyarılar yaptı. 

Vatandaşların tehlikeyi hala fark etmediklerini aktaran Cömert, kimsenin kendisine bir şey olmayacağını düşünmemesi gerektiğini, virüsün herkese bulaşabileceğini söyledi. 

Cömert'in hayatını kaybettiğine dair dedikoduları duyunca kızı ile iletişime geçerek başsağlığı dilediğini ancak ölüm haberinin doğru olmadığını fark edince çok mutlu olduğunu ifade etti. 

Yorumlar (0)