Koronavirüs, sosyetenin de umurunda değil!

İstanbul Bebek'te bulunan lüks bir restoranda çekilen görüntüler şaşkınlığa uğrattı. 

YAŞAM 26.09.2020, 12:01 27.09.2020, 23:36
Koronavirüs, sosyetenin de umurunda değil!

Türkiye'de son dönemde yeni tip koronavirüs (Covid-19) önlemlerine riayet etmeye kişiler hakkında ciddi yaptırımlar uygulanmaya başlandı.

İçişleri Bakanlığı, yeni tip koronavirüs (Covid-19) ile mücadele dâhilinde alınan önlemlere dikkat etmeden eski faaliyetlerini sürdüren işletmelerin kapatılacağını bildirdi.

Ayrıca, yayımlanan genelge ile kafeterya ve restoran gibi mekânlarda saat 00.00'dan sonra müzik yayını yapılmasına müsaade edilmeyeceği duyuruldu. 

Koronavirüsü umursamadan eğlendiler

Söz konusu genelge dâhilinde Türkiye'de yapılan denetimler aralıksız sürerken, İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde bulunan lüks bir restoranda şaşkınlığa uğratan görüntüler çekildi. 

Bebek'te bulunan restoranda doğum günü etkinliği için toplanan kişilerin, yeni tip koronavirüs (Covid-19) önlemlerine aldırış etmedikleri görüldü. Sosyetik isimlerin de katıldığı partide maske takılmadığı ve sosyal mesafe kuralına riayet edilmediği fark edildi. 

Alkolün etkisinde olan kişilerin dans ettiği ve yüksek sesli müzik çalındığı anlara dair görüntüler ortaya çıktı. 

Diğer yandan, doğum günü etkinliğinin düzenlendiği lüks restoranın geçen hafta sonu mühürlendiği, fakat söz konusu mekânın yeni tip koronavirüs (Covid-19) önlemlerine dikkat etmeden faaliyetlerini sürdürdüğü tespit edildi.

Bunun üzerine belediye ve polis ekiplerinin, lüks restoran için tekrar çalışma başlattığı bildirildi. 

Yorumlar (0)