Korona şüpheli cenaze çıkan mahallede vatandaşların içi rahat etmeyince...

Adana Kozan'da tek başına yaşamını sürdüren Ebubekir Tatar isimli şahsın evinde şüpheli ölümünün ardından ekipler tarafından önlem maksatlı koronavirüs tedbirlerine uygun cenaze işlemlerinin gerçekleştirildiğini duyan mahalle sakinleri muhtar başkanlığında toplanıp tüm mahalleyi çamaşır suyuyla yıkadı.

YAŞAM 02.09.2020, 01:00
Korona şüpheli cenaze çıkan mahallede vatandaşların içi rahat etmeyince...

Adana Kozan'da yalnız yaşayan Ebubekir Tatar isimli şahıs dün evinde ölü bulundu.

Yetkililer durumundan şüphelenerek koronavirüs tedbirleri dahilinde Tatar'ı evinden vinçle çıkartıp mezarlığa defnedilmesini sağladı.

Mahallelinin içi rahat etmeyince sokakları çamaşır suyuyla yıkadılar

Tatar'ın üç gün önce yaşamını kaybettiği belirlenmesinin ardından mahalle sakinlerini koronavirüs paniği sardı. Yetkililer tarafından mahallenin dezenfekte edilmesine karşın vatandaşların içi rahat etmedi.

Ölen kişinin koronavirüs şüphesi taşıması ve çevredeki dayanılmaz kokudan şikayetçi olununca, esnaf ve çevre sakinleri tarafından mahalle muhtarı öncülüğünde toplanılıp çamaşır suyu ve temizlik ürünleri alınarak mahallelinin ve ASKİ ekiplerinin de yardımıyla beraber yollar ve kaldırımlar temizlendi.

Vinçle cenaze evden çıkartılınca mahalleliyi panik sardı

Ebubekir Tartar'ı çok sevdiklerini ve hayatını kaybetmesine üzüldüklerini ifade eden mahalle sakinleri tarafından cenazenin 3 gün boyunca evde kalmasıyla mahallede dayanılmaz bir kokunun olduğunu ifade ederek gelen belediye ekiplerinin koronavirüs şüphesinden ötürü cenazenin tedbirlerle vinçle evden çıkartılıp defnedilmesiyle mahallede büyük bir korkunun oluştuğu kaydedildi.

Yorumlar (0)