Korkunç iddia: 20 yıllık eşini yasak aşkına öldürttü!

23 Ağustos günü yaşamını yitiren Tuncay Demirel'in şüpheli ölümü, Müge Anlı'nın programında araştırılıyor. 45 yaşındaki Demirel'in, 20 yıllık eşinin 10 yıldır yasak aşk yaşadığı kişi tarafından öldürüldüğü ileri sürüldü.

YAŞAM 03.10.2019, 15:04
Korkunç iddia: 20 yıllık eşini yasak aşkına öldürttü!

Müge Anlı'da 23 Ağustos günü bir kaza sonucu yaşamını yitiren Tuncay Demirel'in ölümünden, eşi Nazife Demirel sorumlu tutuldu.

Nazife Demirel'in, kocasını 10 yıllık yasak aşkına öldürttüğü ileri sürüldü.

Uygunsuz görüntülerini gördü

Bir eğlence mekanında eşinin uygunsuz görüntülerini gören Tuncay Demirel, 3 çocuğunu alıp Afyonkarahisar'da pazarda ekmek satmak için yola çıktı. 

Pazarda satış yapan Tuncay Demirel, araba çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

Olay şöyle gelişiyor:

Sıklıkla iş için şehir dışına çıkan Tuncay Demirel, 20 yıllık eşinin bir gece kulübünde çekilmiş fotoğraflarını görür. Hızla evine geri dönen Tuncay Demirel, eşine o görüntüleri sorar. Eşi Nazife Demirel, Yasin adında bir adamın kendisini gece kulübünde zorla çalıştırdığını söyler. 

Çift, emniyete giderek Yasin adındaki şahıstan şikayetçi olur. Fakat Tuncay Demirel'in iş için yeniden şehir dışına çıkmasının ardından Nazife Demirel, şikâyeti geri alır.

Eşi Nazife Hanım'ın şikâyetini geri aldığını öğrenen Tuncay Demirel, eşiyle tartışmasının ardından 3 çocuğunu da alıp şehir merkezine yola çıkar. 

22 Ağustos Perşembe günü Harbiş semt pazarında ekmek satışı yapan Tuncay Demirel, eşinin de orada olduğunu öğrenince yine büyük bir tartışma yaşanır. Nazife Demirel'in yasak ilişki yaşadığı Yasin'in arabayla çarptığı ileri sürülen Tuncay Demirel, orada hayatını kaybeder.

"Her gece uyku hapıyla uyutuldu"

Tuncay Demirel'in şüpheli ölümünden ailesi, gelinleri Nazife Demirel'i sorumlu tuttu.

Gelinlerinin müstehcen görüntülerinin çıktığını ifade eden aile, oğullarının her gece uyku hapıyla uyutulduğunu ve gelinlerinin gece kulübüne gittiğini kaydetti.

Yorumlar (0)