Korku dolu anlar! Yılanı görünce şaşkına döndü

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde kafese giren bir yılan güvercinleri boğarak yemeye çalıştı. Bunu gören bir vatandaş, yılanı elleriyle yakalayarak kafesten çıkardı. Bu nefes kesen ânlar kameraya yansıdı. 

YAŞAM 30.07.2021, 17:09 01.08.2021, 09:11
Korku dolu anlar! Yılanı görünce şaşkına döndü

Bursa Nilüfer'de, bahçesinde çok sayıda güvercin ve köpek besleyen bir vatandaş, güvercinleri yemlemek üzere girdiği kafeste büyük korkuya kapıldı. 

Yılanı yakalayıp kafesten çıkardı

Kafese girdiğinde koca bir yılanın kuşlarını boğup yemeye yeltendiğini gören vatandaş, ilk başta korkudan herhangi bir müdahale edemedi. Yılanı yakalaması için ise kuş sahibi, bu işlerde tecrübeli olduğunu bildiği İbrahim Sargın’ı çağırdı. Sargın, hemen bölgeye gelerek uzun çabalar sonucunda yılanı kafesten çıkardı. Yılanı çuvala koyan Sargın, daha sonra onu uygun bir alanda doğaya saldı. 

Kuş sahibinin haber vermesiyle birlikte yardım için geldiğini belirten İbrahim Sargın, "Yılanı uzun çabalar neticesinde yakaladım. Kafesteki güvercinleri boğup yemeye çalışmış. Kuşların sahibi bunu fark edince hemen beni aradı. Ben de biraz uğraştıktan sonra yılanı yakalayıp doğaya saldım.”

Yorumlar (0)