Köpeğe tecavüz ederken yakalandı, serbest bırakıldı!

Ankara'da bir şahsın köpeğe cinsel istismarda bulunması büyük tepki çekti. Şahıs vatandaşlar tarafından yakalandı.

YAŞAM 24.10.2019, 18:56 25.10.2019, 12:15
Köpeğe tecavüz ederken yakalandı, serbest bırakıldı!

Keçiören'deki Selçuk Caddesi'nde bir kişi, aracının kasasında Golden cinsi bir köpeği istismar etti. Şahsın araca köpeği bindirdiğini anlayan vatandaşlar durumdan şüphelenerek takip ederken, köpeğe cinsel istismarı gören mahalleli aracın önünü keserek şahsı yakaladı. 

Şahsın araca köpek ile bindiğini fark eden çevredeki vatandaşlar durumdan şüphelendi. Mahalleli, köpeğe tecavüz edildiğini fark ederken, aracın önünü kesti. Tecavüzcü şahıs aracıyla yola devam etmek isteyince vatandaşlar aracın anahtarını alarak polis ekiplerinin gelmesini bekledi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis şahsı gözaltına alarak karakola götürürken, köpek de veterinere gönderildi. Veteriner hekimi, tecavüz teşhisini doğrularken; köpeğin anüs bölgesinde yırtılmalar olduğu ve köpekte sperm bulgularına rastlanıldığı belirtildi. 

Polis ekipleri araçta incelemeler yaparken, inceleme esnasında araçta zincir ve sperm örnekleri de tespit edildi.

Köpeğin sağlık durumu iyi

Şahsın polisteki sorgusunun ardından serbest bırakıldığı köpeğin ise, Keçiören Belediyesi ekipleri tarafından barınağa götürülerek rehabilite edildiği ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Keçiören Belediyesi konuya ilişkin henüz bir açıklama gelmedi. Keçiören Belediyesi geçen günlerde de belediye ekipleri tarafından bir sokak köpeğine işkence edilerek toplatılması olayı ile gündeme gelmişti.

Tecavüzcü serbest bırakıldı

Köpeğin tecavüze uğramasının ardından Fatma isimli bir vatandaş tecavüzcünün serbest bırakıldığını, “Üstü kapatıldı. Adamı göz göre göre serbest bıraktılar! Nerde adalet? Bugün bu erkek köpeğe tecavüz eden yarın bizim kapımıza dayanırsa, bahçedeki çocuğa göz dikerse ne olacak? Ben bu adamla aynı mahallede nefes almak istemiyorum” diyerek sitem etti.

Yorumlar (0)