Köpeğe balkonda şiddet kamerada, sosyal medya ayakta 

Adana’da bir kadın, evinin balkonuna çıkardığı köpeğe dakikalarca işkence etti. Karşı binadakiler, kadının görüntülerini çekip sosyal medyada paylaştı. Kısa sürede büyük tepki toplayan görüntüler sonrasında herkes, “Hani Hayvan Hakları Kanunu?” dedi. 

YAŞAM 12.07.2021, 09:44 13.07.2021, 09:50
Köpeğe balkonda şiddet kamerada, sosyal medya ayakta 

Adana’nın Çukurova ilçesine bağlı olan Yüzüncüyıl Mahallesi’nde dün gündüz saatlerinde yaşanan olayda bir kadın, evinin balkonuna köpeğini çıkardı. Köpeğine defalarca yumruk ve tekme atan kadının ve köpeğin o halleri, karşı binada oturanlar tarafından kayda alındı. 



Komşular, ailenin sürekli eziyet ettiğini söylüyor 

Yaşanan olay sonrasında görüntüler kısa sürede sosyal medyada yayıldı. Hayvan Hakları Kanunu’nun kabul edilmesinden yalnızca birkaç gün sonra yaşanan olay için vatandaşlar, emniyet ekiplerinin harekete geçmesini istedi. Hayvan severlerden tepkiler çığ gibi yükseldi. 

Eziyet çektiren kadının komşuları ise o ailenin sürekli olarak köpeğe işkence yaptığını ve bunun ilk olmadığını dile getirdi. Görüntülerden birkaç saat sonra gelen haber ise mahalledeki vatandaşların eziyete maruz kalan köpeği aileden zorla aldığı yönünde oldu. 

Yorumlar (0)