Konyalı gençlerin Güneş sistemini tartıştıkları video viral oldu

Konyalı bir grup öğrenci, öğrenci evinde kendi aralarında Güneş sisteminin işleyişini tartıştı. O anların kameraya kaydedilmesi ve sosyal medyada paylaşılmasının ardından video viral oldu. Sosyal medyanın gündemine oturan gençler o anları anlattı.

YAŞAM 02.12.2020, 11:35 02.12.2020, 17:42
Konyalı gençlerin Güneş sistemini tartıştıkları video viral oldu

Konya'da yaşamını sürdüren bir grup gencin güneş sistemine ilişkin kendi aralarında tartıştıkları bir video kısa bir zaman içerisinde sosyal medyanın gündemine oturdu.

Çok konuşulan videoda şu görüntüler yer almıştı:

Videodaki tartışma paylaşılması sonrası sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı.

Gençlerin astronomiye olan ilgisi ve konuyu birbirlerine saygı çerçevesinde tartıştıklarının görüldüğü video büyük bir beğeni alırken aralarındaki diyaloglar ise gülümsetti.

O anları anlattılar

Güneş sisteminde neler olup bittiğini aralarında tartışırken keyifli dakikaların ortaya çıktığı videodaki gençler evreni anlama çabalarının arkasında neler yaşandığını paylaştı.

Kendi kafaları da karıştı

TRT Haber'in haberinde bir araya gelip oyun oynayıp muhabbet ederek güzel vakit geçirdiklerini kaydeden gençler tartışma esnasında tüm bildiklerini de unutup kendi kafalarının da bir hayli karıştığını ifade etti.

Gelen tüm tepkilere teşekkür

Videoki gençler Mehmet, Furkan, Nurullah, Hüseyin, Can ve Murat isimli arkadaşlar ne tarzda olursa olsun gelen bütün tepkilere teşekkür etti.

Yorumlar (0)