Konya’da asfalt şantiyesinde patlama! 1 ölü

Konya'da bir asfalt fabrikasında patlama yaşandı. Belediyeye ait olan şantiyede çalışan 1 işçi yaşamını yitirdi.

YAŞAM 04.10.2022, 14:24 04.10.2022, 17:58
Konya’da asfalt şantiyesinde patlama! 1 ölü

Konya'nın ilçesi Karatay’da asfalt şantiyesinde gerçekleşen patlama sırasında iki işçi yaralandı. Alınan bilgilere göre, tedavi altına alınan 1 işçi hayatını kaybetti.

Patlamanın etkisi yangına sebep oldu

Patlama, Merkez Karatay’a bağlı olan Tatlıcak Mahallesi'nde meydana geldi. Büyükşehir Belediyesine ait olan bir asfalt fabrikasında henüz tespit edilemeyen bir sebeple patlama yaşandı. Patlamanın etkisi ile bölgede yangın çıktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, AFAD ve itfaiye ekipleri gönderildi.

İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesinin sonrasında alevler kontrol altına alındı. Patlama sırasında yaralanan 2 çalışan, Konya Şehir Hastanesi'ne götürüldü.

Ağır yaralanmıştı, hayata tutunamadı

İşçilerden Ali Şen hastanede sağlanan bütün müdahalelere rağmen hayata tutunamadı. Sosyal medya hesabından konu ile ilgili paylaşım yapan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Asfalt üretim fabrikamızda meydana gelen kaza sırasında yaşamını yitiren mesai arkadaşımız Ali Şen'in yakınlarına başsağlığı, Allah'tan rahmet diliyorum. Hastanede yatmakta olan yaralı arkadaşımıza, acil şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun." dedi.

Yorumlar (0)