Konya’da 10 yaşındaki oğlunu öldüren katil babanın ifadesi ortaya çıktı

Konya’da 10 yaşındaki evladını kendisi gibi günahkar olmasın diye boğarak katlettiğini söyleyen baba, polis merkezindeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YAŞAM 09.03.2021, 19:15 10.03.2021, 10:55
Konya’da 10 yaşındaki oğlunu öldüren katil babanın ifadesi ortaya çıktı

Korkunç olay, saat 18.20 sularında merkez Karatay ilçesine bağlı Büyük Sinan Mahallesi Kalemkar İlyas Sokak’ta bir binada meydana geldi. Aktarılan bilgiye göre, emniyet güçlerini arayan ve adının İsmail K. (32) olduğunu belirten bir şahıs, evinde oğlunu boğarak katlettiğini belirtip adres verdi. Olay yerine gelen güvenlik güçleri, İsmail K.’yi de yanına alarak, kontrol maksadıyla aynı zamanda apartman görevlisi olarak görev yaptığı binadaki evine gitti. Güvenlik güçleri, evde gerçekleştirdiği kontrolde, evin yatak odasında 10 yaşındaki Hüseyin K.’nin cesedi ile karşılaştı. Adrese ivedilikle olay yeri inceleme ekipleri yönlendirildi. Ekiplerin ilk incelemelerinin akabinde talihsiz çocuğun cansız bedeni otopsi yapılmak üzere morga nakledildi. Baba İsmail K. ise gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.



"Günahsızken öldürdüm"

Psikolojik sorunları olduğu öne sürülen şüpheli şahsın polis merkezindeki ifadesinde, oğlunu ileride günah işlememesi için planlayarak katlettiğini itiraf ettiği belirtildi. Evladını öldürmeden evvel ondan özür dilediğini ifade eden baba İsmail K., oğlunun da o esnada kendisinden özür dilediğini iddia etti. Ardından oğlunu katlettiğini anlatan İsmail K., ifadesinde, evladını kendisi gibi günahkar olmaması için, günahsız durumdayken cennete gönderdiğini söylediği öğrenildi. Polis merkezindeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.








 

Yorumlar (0)